BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

A "Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztése és az átmenet támogatása a bányászat, kőfejtés ágazatban" című projektünk (GINOP 5.3.5.18-2019-00125) keretében tájékoztató rendezvényt  tartottunk Bükkábrányban a pilot projektről, annak eredményeiről, kigészítve a teljes projekt bemutatásával. 

IMG 3495 900x675

A "Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztése és az átmenet támogatása a bányászat, kőfejtés ágazatban" című projekt (GINOP 5.3.5.18-2019-00125) keretében megrendezésre került a szociális partnerek közös kapacitásfejlesztő szemináriuma, a kooperáció erősítése céljából Budapesten, melyen már tájékoztató is elhangzott a projekt eredményeiről.

A "Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztése és az átmenet támogatása a bányászat, kőfejtés ágazatban" című projektünk (GINOP 5.3.5.18-2019-00125) keretében tájékoztató rendezvény megtartására került sor Gyöngyösön a projekt eredményeinek a munkavállalókkal, a dolgozók érdekvédelmi képviselővel történő megosztása céljából. Sor kerül az elemzések eredményeinek ismertetésére, valamint az adatbázis bemutatására.

vetítés 900x1301

 

A BDSZ Tatabányai Szövetsége szakszervezeti tagjainak jelenlétében a több évtizedes szakszervezeti munkáját a BDSZ emlékérem kitüntetés átadásával ismerte el a szakszervezet Elnöksége

NAGYVÁRADI ISTVÁNNAK. 

A kitüntetést Rabi Ferenc a BDSZ elnöke adta át, Vasas Mihály a Tatabányai Szövetség elnöke, Balogh József  a Szövetség elnök helyettese, Csibi Gyula az ÉDV Zrt. új alapszervezeti titkára és Gicziné Végh Valéria az alapszervezet gazdasági vezetője  jelenlétében.

Bővebben ...

Az 1956. november 26-i Szűcsi X. aknabeli bányaszerencsétlenség 62. évfordulója alkalmából megemlékezésre és koszorúzásra került sor Szűcsiben. A BDSZ Központot Rabi Ferenc elnök képviselte.

Szűcsi kopjafa2