BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

A Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete második legnagyobb bányász alapszervezeténél is lezajlottak az alapszervezeti választások. A BDSZ Bükkábrányi Külfejtéses Bányaüzem Üzemi Szakszervezeti Bizottsága Csató Lászlót újra megválasztotta az alapszervezet titkárának. Gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk.004

Lingitbanyaszat Visontan

A Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete meghatározó alapszervezete a Mátrai Erőmű Zrt. Visonta bánya Szakszervezeti Alapszervezete. A mai napon tartott választáson titkos szavazással Kovács Jánost választották meg újra alapszervezeti titkárnak. Az alapszervezet tagjainak, a választott tisztségviselőknek sikeres érdekvédelmi, érdekképviseleti tevékenységet kívánt a BDSZ elnöke is.

Tisztségviselő választására került sor a COLAS Északkő Bányászati Kft. Szakszervezeti Bizottságánál. Az eddigi titkárt, Benkő Tamást választotta meg az Alapszervezet.

Gratulálunk és jó munkát kívánunk a jövőben is.

Tallya 900x480

 

 

A Bányászat és Kohászat Ágazati Képzési Tanács az elmúlt hónapban két alkalommal ülésezett, november 19-én és december 3-án. Többek között napirendi pont volt az életpálya modellek áttekintése, a validáció amely a munkavégzés során megszerzett tudás mérési, elismerési tapasztalatairól szól és összegzésre került az ÁKT 2020. évi tevékenysége, beleértve a jogalkotási folyamatok tapasztalatait is.

  facebooktwitter 

A BDSZ adatkezeléséről

 

info kicsi

ginop2

bmBDSZudulok hotelcarbona praktiker small772 erzsebetpr tn2sinal idunamaszszcofidis