BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

A kulturális rendezvénysorozat 2024. január 13-án kezdődött a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár épületében, ahol az Oroszlányi Bányász Koncert és Fesztiválzenekar adott koncertet. Köszöntőt mondott Lazók Zoltán polgármester és Czunyiné Dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő asszony! A több mint 2 órás előadást követően, állva tapsolt a közönség így köszönve meg az előadást!

Oroszlany

A Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége, Izsófalva Nagyközség Önkormányzata, és az Izsó Miklós Művelődési Ház szervezésében 2023. október 21-én Izsófalván sikeresen lezajlott a 22. Bányász Dalostalálkozó.

Bővebben ...

Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület megtartotta a 114. KÜLDÖTTGYŰLÉS-ét, amelyen a BDSZ-t Rabi Ferenc képviselte.

OMBKE

1677500763228

Az oroszlányi örök ifjak farsangi rendezvénye, melyet Csena Andrásné bizalmi a BDSZ Nőbizottság tagja szervezett!

B63X7942

Az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar 2023 február 25-én tartotta az évadnyitó koncertjét a Művelődési házban! Csodálatos előadásuk során különböző műveket adtak elő, mely során a világ számos területére kalauzolta a közönséget! 

Ha minden jól alakul, akkor a zenekart, Budapest 150 éves évfordulójára rendezett ünnepségen is hallgatják, láthatják és találkozhatok is velük!