BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

atad

 2019. március 4-n került sor Pécsen a BDSZ Baranyai Bőrös Nyugdíjas Alapszervezet titkárának Dudok Ilonának búcsúztatására. A titkári beosztásról lemondott, de aktívan tagja maradt az alapszervezetnek.

Dudok Ilona 14 éves kora óta szakszervezeti tag. Emberi magatartása, segítőkészsége, szorgalma már fiatalon kiderült. Munkába állása után hamarosan bizalmivá választották.

A kesztyűgyárban is hamar felismerték e kiemelkedő képességét és végig vezető beosztásban tevékenykedett.
A mintaműhely vezetése mellett, különböző szakszerv-i tisztségeket látott el remekül.
Szakkört vezetett általános iskolásoknak, pályaválasztást segítő foglalkozásai városszerte híresek voltak. Számtalan kitüntetésben részesült.
A Baranyai Bőrös Nyugdíjas Klubnak 1997 óta vezetője.
Mérhetetlenül emberséges, segítőkész, tele van pozitív életérzéssel, csak méltatni lehet emberi nagyságát. Neki köszönhető a klub aktív élete: a színes programok, a jó hangulatú találkozók, a közös kirándulások, nyaralások. Szívén viselte a volt idősebb- klubtársak sorsát, - telefonál, látogat, érdeklődik.
A BDSZ Könnyűipari Tagozata, és a BDSZ központi vezetése nevében köszönjük a sok éves, kitartó szakszervezeti munkát, és kívánunk egészségben, boldogságban hosszú, békés, boldog éveket.
Jövőben is számítunk támogatására, jó tanácsaira.