H-1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. - Telefon: (36-1) 322-1226 - Fax: (36-1) 342-1942
Riethmüller Ármin emléktábla avatása
2012-08-29

Veszprémben, Riethmüller Ármin  (Ajkacsingervölgy volt bányaigazgatója)  lakóházának falán emléktábla elhelyezésére került sor, melyen az ünnepi avató beszédet dr. Horn János tartotta.

MSZOSZ Nőképviselet
MSZOSZ Nőképviselet
2012-08-10

Kihelyezett ülést tartott az MSZOSZ Nőképviseletének Intéző Bizottsága (IB) a BDSZ Balzsam utcai székházában 2012-augusztus 10-én.
AZ IB. ülésének kiemelt témája volt a Munkavállaló Nők XII. Konferenciája. A rendezvény témája az aktív idősödés és a generációk közötti szolidaritás. A konferencia célja, hogy ezeket a fontos, időszerű gondolatokat értelmezzük, megtudjuk, hogy a mai Magyarországon ezekből melyek érvényesülnek, mit lehet hasznosítani? Hogyan működik a szolidaritás?
A hat konföderációs rendezvényre 2012. novemberében kerül sor.

A kihelyezett IB. ülésen a BDSZ-t  Cseh Zsuzsanna és Varga Éva képviselte.

Megújult a Sikondai Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium
Megújult a Sikondai Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium
2012-08-09

2012. augusztus 9-én tartotta projekt záró rendezvényét a Szanatórium.
A KEOP-5.3.0/A/09 projekt keretében épületenergetikai fejlesztést, a fűtés korszerűsítését, nyílászárók cseréjét, az épület külső festését hajtották végre a szanatóriumban.
A rendezvényen részt vett Kovács Pál, klíma-és energiaügyekért felelős államtitkár, Imre László, a GYEMSZI főigazgató-helyettese, Rabi Ferenc a BDSZ elnöke, Polics József, Komló város polgármestere, Irk Attila projektmenedzser.
Rabi Ferenc a BDSZ elnöke Elnöki Elismerő Oklevél kitüntetést adományozott Giliczéné Sándor Juditnak a szanatórium  főigazgató asszonyának a beruházás sikeres megvalósítása során végzett kimagasló teljesítményéért.